Pohár zdraví pokračoval dvěma turistickými akcemi v Třebíči a Brně

2. 10. 2017

Pohár zdraví organizujeme a podporujeme, protože pomáháme lidem vést zdravější život. V tomto případě motivací k pohybu. Seriál turistických pochodů pro zdravou rodinu čítá pět zastávek a dvě z nich se konaly koncem září v Třebíči a v Brně. Ta první byla hlavně pro děti, ta druhá byla dokonce dvoudenní, s mnoha trasami a mezinárodní účastí.

Jede Kudrna okolo Brna je tradiční turistický pochod a zároveň jedno z největších mezinárodních turistických setkání v Česku. Není tedy divu, že na dvoudenní akci konané 23. a 24. září bylo slyšet mnoho jazyků a zúčastnili se ho třeba i turisté z Japonska, Dánska, Rakouska a dalších zemí. Trasy pochodů vedly v krásné oblasti Brněnské přehrady, Pohádky máje a Moravského krasu. A samozřejmě nechyběl stánek VITARu s vitaminovým osvěžením a svačinkou. Pitný režim zajistil OvoCé, rozpustný nápoj s vitaminy pro celou rodinu, a pitíčka Capri-Sonne. Energii dodal Energit Hroznový cukr, ke svačince posloužily MaxiVita Proteinové tyčinky.  Na fotky se můžete podívat v naší fotogalerii níže.

Pohádková Třebíč se konala 22. září a šestikilometrová trasa nabídla 5 zastavení pro děti s úkoly, pohádkovými bytostmi a také stánek VITARu. Na něm mohly děti využít občerstvení v podobě oblíbeného pitíčka Capri-Sonne, ochutnat dětské multivitaminy The Simpsons, nebo doplnit energii s Energitem. Jako na každé turistické akci zapojené do Poháru zdraví, i v Třebíči bylo možné přihlásit se do soutěže o vitaminový balíček poskládaný podle věku v hodnotě 500 Kč. Jako bonus vyšlo skvěle počasí, které přálo výborné akci pro aktivní rodiny. Na fotky se můžete podívat ve fotogalerii níže.

Fotky a informace o prvním pochodu v Adršpašsko-teplických skalách najdete zde, kompletní kalendář Poháru zdraví s dalšími zastávkami v Třemošné a v Tišnově zde. Přijďte udělat něco pro své zdraví, pojďte se hýbat s námi a vést zdravější život!

Fotogalerie z Poháru zdraví - Pohádková Třebíč

 

Fotogalerie z Poháru zdraví - Jede Kudrna okolo Brna

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem