Hlasujte pro VITAR novinku roku 2017: představujeme nové doplňky stravy z lékáren

17. 2. 2018

Zapojte se do ankety, která určí nejoblíbenější novinku minulého roku z dílny VITARu! Vybírat můžete ze 14 nových produktů uvedených na český trh v roce 2017. Některé z nich se objevily v lékárnách, a právě ty si dnes představíme.

Chcete-li hlasovat v naší anketě, klikněte zde: VITAR novinka roku 2017

Hlasovat můžete od 12. 2. do 14. 3. 2018. Svým hlasem na Facebooku se zároveň zapojíte i do soutěže o vitaminový balíček na míru v hodnotě 500 Kč.

 

Novinky roku 2017 v lékárnách:

Revitalon Forte s náhrdelníkem

Revitalon Forte, komplexní doplněk stravy pro krásné a silné vlasy, nabídl v loňském roce nový dárek – luxusní náhrdelník z chirurgické oceli. Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organismu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů. 

Revitalon Vlasový stimulátor v nové luxusní krabičce

Nová luxusní krabička zdobí od prosince Revitalon Vlasový stimulátor. Intenzivní vlasová kúra ve formě ampulek tak má nově stejný design jako celá řada Revitalon a nový obal nabízí možnost druhotného užití, třeba jako šperkovnice. Vlasový stimulátor díky aplikaci přímo na pokožku bez oplachování vyživuje vlasové kořínky a stimuluje růst vlasů.

 VITAR novinka roku

The Simpsons Multivitaminy se svítící tkaničkou

Na podzim jsme dětem přichystali skvělé překvapení – dárkové balení šumivých multivitaminů The Simpsons s dárkem v podobě svítící tkaničky. Navíc se s každým zakoupeným balením mohou zúčastnit soutěže o dětské elektrické autíčko v hodnotě 5000 Kč (více zde). Nové dárkové balení obsahuje 2x 20 šumivých tablet The Simpsons Multivitamin se skvělou malinovou příchutí.

Revital Vitamin C + zinek, limitovaná edice s příchutí winterdream

Nové šumivé tablety Revital Vitamin C + zinek nabídly pro podzimní a zimní období chuť horkého punče a vábivou vůni jablek a skořice. Speciální edice obsahuje 20 šumivých tablet a 30 tablet rozpustných v ústech, pro které je společný obsah vitaminu C a zinku, dvou pomocníků pro podporu imunity. Šumivé tablety umožňují přípravu horkého nebo studeného nápoje.

Revital C vitamin, balení 2+1 zdarma

Před Vánocemi jsme na lékárenský trh uvedli nové výhodné balení Revital C vitaminu 2+1 zdarma. Krabička obsahuje tři tuby šumivého Revital C vitaminu se třemi různými příchutěmi: citron, limetka s grepem (obě 1000 mg vitaminu C) a pomeranč (500 mg). Vitamin C je ideálním pomocníkem pro podporu imunity během zimních měsíců, proto jsme novinku uvedli právě s nástupem zimy.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem