Letošního ročníku VITAR Poháru zdraví se zúčastnilo téměř 8 tisíc lidí

6. 11. 2022

Pátý ročník seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu zahrnoval 10 turistických a sportovních akcí, které měly jedno společné – pohyb na čerstvém vzduchu pro celou rodinu. Na většině z nich se objevil i VITAR stánek s našimi doplňky stravy k vyzkoušení a ochutnání. Lidé se také mohli registrovat do VITAR klubu a zúčastnit se soutěže o vitaminový balíček.

VITAR Pohár zdraví zakončily dvě říjnové akce konané ve stejný termín – turistická Tišnovská 50 se startem a cílem nedaleko našeho výrobního závodu, a cyklistický ČT Author Cup v Jizerských horách. Ten byl také co do počtu účastníků největší akcí letošního ročníku – na závodní tratě se vydalo přes 2 500 cyklistů. Z turistických akcí byla nejúspěšnější Bouzovská 30, které se zúčastnilo skoro tisíc lidí.

Od jara do podzimu

VITAR Pohár zdraví odstartoval v dubnu – pochodem Za krásami okolí Nedvědice a charitativní akcí Proběhni.se v Praze. Do letních prázdnin pak následovaly ještě další čtyři akce (shrnutí najdete zde). Stejný počet akcí proběhl i během podzimní části. „Jsme rádi, že můžeme na těchto akcích být a naplňovat tak v praxi naše firemní motto, že „Pomáháme lidem vést zdravější život.“ Myslím, že i letošní ročník se vydařil a po dvou covidových letech si ho mohli lidé užít zase naplno,“ říká marketingový ředitel VITARu Aleš Máslo.

Na akcích VITAR Poháru zdraví nechybělo naše občerstvení (Capri-Sun, OvoCé, Maxi Vita Horké nápoje nebo šumivé vitaminy), energie v podobě Energitu nebo vitaminy (Revital, Vitar, Maxi Vita). Na některých podnicích byly i repelenty Predator a veterinární doplňky VITAR Veterinae. Naše vitaminy se objevily i v taškách účastníků, jako ceny pro vítěze nebo na občerstvovacích stanicích.

Teď už zbývá jen vylosovat výherce a těšit se na další ročník!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem