Novinka od Revitalonu: Mořský kolagen Drink pro vaši pleť

4. 10. 2023

Oblíbená řada doplňků pro komplexní péči o vlasy se rozrůstá o novinku pro vaši pleť: Revitalon Mořský kolagen. Jde o instantní nápoj s vysokým obsahem dobře vstřebatelného kolagenu pro pružnou a zdravím zářící pleť.

Pro mladistvý a svěží vzhled pleti je důležitá péče nejen z vnějšku, ale i zevnitř. Pokožku je potřeba dobře vyživovat prostřednictvím látek, které tělu dodáváme skrze naši stravu či její doplňky, zvláště s přibývajícím věkem či nezdravým životním stylem. Mezi významné pomocníky patří i kolagen – nejhojněji se vyskytující protein v těle, který je základní stavební složkou svalů, kostí, cév, šlach, chrupavek a kůže, kde zajišťuje pevnost a pružnost. S přibývajícím věkem se ale intenzita tvorby kolagenu snižuje, takže je vhodné ho organizmu dodávat ve zvýšené míře.

S tím pomůže nový Revitalon Mořský kolagen Drinklahodný kolagenový nápoj s příchutí maliny a višně určený všem, kdo chtějí o svou pleť pečovat od základů. Příjemně vás překvapí nejen svou jemnou chutí, ale také vysokou dávkou 4 000 mg rozpustného hydrolyzovaného mořského kolagenu ve velmi dobře vstřebatelné formě. Kolagen je doplněný také vitaminem C, který se významně podílí na obnově kolagenu a přispívá k udržení zdraví kůže, krevních cév, dásní, kostí nebo chrupavek.

Nový Revitalon Mořský kolagen Drink obsahuje také selen – významný antioxidant, který chrání buňky před oxidativním stresem a tím i před jejich stárnutím – a zinek s biotinem, které jsou prospěšné pro správný metabolizmus sacharidů, tuků a bílkovin. Tedy látek nezbytných pro správnou výživu a funkci celého organizmu včetně vlasů.

Revitalon nabízí také:

Všechny doplňky Revitalon koupíte v lékárnách, na lékárenských e-shopech nebo na www.nasevitaminy.cz, kde najdete kompletní nabídku produktů VITARu – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem