2 důležité tipy pro bezva vlasy nejen v zimě

5. 2. 2024

Chcete oslňovat svými vlasy? Mít je krásné a silné a ne zplihlé a lámavé? Pak pro vás máme dva důležité tipy pro vaše vlasy, které jim pomohou dodat krásu a sílu i během zimy, která je zrovna pro vlasy dost náročným obdobím.

Déšť, sníh, vítr, nízké teploty, pokrývka hlavy. Nic z toho nedělá vlasům během zimy dobře. Ale vy se o ně můžete postarat tak, že vám bude jedno, jaké roční období venku zrovna vládne. Stačí mít na paměti, že stejně jako vy, i vaše vlasy potřebují kvalitní výživu, aby se jim dařilo. A dopřát jim péči jak vnitřní, tak vnější – aby vám dělaly radost a cítili jste se dobře.

Tereza Vlčková - Revitalon

Vitaminy na vlasy 

Zatímco imunitu posiluje vitaminy během podzimu kdekdo, na vlasy v tomto směru myslíme až překvapivě málo. Přitom právě v jejich výživě se skrývá tajemství úspěchu krásných a silných vlasů. Abyste měli vždy bezva vlasy, dodávejte jim pravidelně to, co potřebují – důležité vitaminy, minerální látky a přírodní extrakty. Pomoci mohou:

  • Aminokyseliny, které jsou základními stavebními kameny bílkovin, které tvoří strukturu vlasů.
  • Vitamin B7 neboli biotin, který přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky.
  • Měď, která mimo jiné přispívá k zachování přirozené barvy vlasů.
  • Zinek, selen a extrakt z přesličky, což jsou látky, které pomáhají přispět ke zlepšení vzhledu a struktury vlasů, nehtů a pokožky.
  • Vitamin B6, který se mj. podílí na tvorbě důležité aminokyseliny L-cysteinu.
  • Vitamin C, který je důležitý pro tvorbu kolagenu, látky nezbytné pro strukturu pokožky a krevních cév.
  • Pivovarské kvasnice, které obsahují komplexní spektrum důležitých vitaminů skupiny B.
  • Extrakt z kopřivy, který je doporučován užívat při problémech s vlasy.

Zajímá vás, kde všechny tyto pomocníky každý den brát? Řešení je jednoduché – spolehněte se na jednu kapsli Revitalonu Forte denně. Komplexní doplněk stravy od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků, obsahuje 18 účinných látek pro komplexní výživu vašich vlasů. 

Vnější péče - pro vlasy to nejlepší

O vnitřní výživu vlasů, která působí přímo od kořínků, postaráno máte. Teď už stačí přidat jen druhou důležitou ingredienci k úspěchu – poctivou péči o vlasy zvenčí. To znamená pravidelné mytí kvalitním šamponem a šetrné vysoušení. Naším tipem je Revitalon Kofeinový šampon, který:

  • slouží jako výživa pro krásné a silné vlasy;
  • obsahuje kofein, jenž napomáhá růstu vlasů a posiluje je od kořínků; 
  • obsahuje arganový olej podporující regeneraci poškozených vlasů - navrací jim přirozenou vitalitu a lesk;
  • je zcela bez parabenů, barviv a formaldehydu.
Pro komplexní péči s co nejlepšími výsledky doporučujeme ještě Revitalon Vlasové sérum - bezoplachovou péči pro podporu růstu vlasů a omezení jejich vypadávání. Vlasové sérum s kyselinou hyaluronovou, kofeinem, vitaminy a aminokyselinami je vhodné pro péči o slabé, poškozené a vypadávající vlasy.
 
Revitalon Forte, Revitalon Kofeinový šampon a Revitalon Vlasové sérum koupíte v lékárnách nebo na našem e-shopu, kde právě teď můžete využít 20% valentýsnkou slevu na všechny produkty řady Revitalon (od 5. do 18. 2. 2023).
VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem