NOVINKA: Revital Vitamin C + zinek s kouzelnou zimní příchutí

19. 11. 2017

Naše vitaminy a minerální látky nejen pomáhají, ale také skvěle chutnají. A tahle novinka vás během podzimu a zimy určitě dostane! Nové šumivé tablety Revital Vitamin C + zinek nabízejí chuť horkého punče a vábivou vůni jablek a skořice. Vychutnat si ji můžete v horké nebo studené variantě, součástí balení jsou také tablety stejné chuti rozpustné v ústech.

Speciální edice obsahuje 20 šumivých tablet a 30 tablet rozpustných v ústech, pro které je společný obsah vitaminu C a zinku, dvou pomocníků pro podporu imunity. A s nimi také kouzelná příchuť horkého punče pro období podzimu a zimy, kterou jsme dlouho ladili, aby chutnala skvěle jak ve studeném, tak teplém nápoji.

Revital Vitamin C + zinek

Obsažená dávka aktivních látek v Revital Vitamin C + zinek je pro tělo významnou oporou zvláště v období zvýšeného výskytu virů a bakterií, při nachlazení, stresu, vysoké fyzické aktivitě, pobytu ve znečištěném prostředí či při rekonvalescenci.

  • Vitamin C je důležitý nejen pro správnou funkci imunitního systému, ale prospívá také cévám, kůži, dásním a zubům i psychice.

  • Zinek se podílí na udržení rovnováhy mezi kyselinami a zásadami a pozitivně ovlivňuje nejen imunitu, ale také stav pokožky, vlasů a nehtů i správný stav kostí.

Revital Vitamin C + zinek seženete v lékárnách, lékárenských e-shopech nebo v našem e-shopu Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem