Připravte se na opalování s čistě přírodním zdrojem beta-karotenu v EKO balení

6. 5. 2024

Chcete si v létě užít slunečních paprsků a nachytat krásné dlouhotrvající opálení? Pomozte své pokožce včasným příjmem betakarotenu. Nový Vitar EKO Betakaroten pro vás nachystal čistě přírodní složení a také ekologicky šetrné obaly.

Zatímco svůj volný čas a vytoužený letní odpočinek si plánujeme dlouho dopředu, na důležitou přípravu našeho těla na sluneční paprsky často zapomínáme, byť přicházejí už na jaře a na přípravu pokožky je třeba myslet včas – zhruba dva až tři měsíce před sluněním. Právě v této době oceníte příjem beta-karotenu, který pečuje o pokožku a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci. A kdo by se nechtěl v létě pochlubit bronzovým odstínem…

OpalováníBeta-karoten můžete čerpat z různých druhů zeleniny, zejména oranžově a červeně zbarvených. A nebo můžete sáhnout po koncentrovaném zdroji pocházejícím také z čistě přírodních zdrojů – ve formě doplňku stravy s přírodními extrakty. Máte tak jistotu pravidelného příjmu potřebného beta-karotenu v přesně daném množství.

Přírodní zdroje tělo dobře využije

Nový Vitar EKO Betakaroten obsahuje čistě přírodní extrakty z mrkve a měsíčku lékařského, které jsou významnými zdroji přírodních karotenoidů – luteinu, zeaxantinu a beta-karotenu. Přírodně vázané karotenoidy se ve svém účinku vzájemně doplňují a jsou pro lidský organizmus biologicky dostupnější ve srovnání se syntetickými formami.

  • Betakaroten (obsažený v extraktu mrkve) je přirozeným zdrojem vitaminu A, který je důležitý pro udržení správného stavu pokožky, pečuje o ni a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci. Příznivě také ovlivňuje imunitní systém a podílí se na udržení správného zraku.
  • Měsíček lékařský (obsahující lutein a zeaxantin) blahodárně působí na pleť a pokožku, podporuje hojení.
  • Pro udržení zdrav pokožky je prospěšný také selen a zelený čaj – významné antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem a tím i před jejich stárnutím. Ani tyto látky v komplexním doplňku stravy Vitar EKO Betakaroten nechybí.

Čistě přírodní je nejen obsah kapslí, ale i kapsle samotné. Ty jsou totiž vyrobeny z celulózy a jsou tedy vhodné i pro vegany.

Vitar EKO Betakaroten je vhodné začít užívat nejpozději 3 týdny před opalovací sezónou a pokračovat v užívání po celou její dobu. Novinku od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminvých doplňků, seženete v lékárnách a vybraných drogeriích nebo na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.

Vitar EKO Betakaroten

Vitar EKO Friendly doplňky stravy

Nová řada doplňků stravy v ekologicky šetrných obalech klade důraz nejen na kvalitu, ale také na ekologickou udržitelnost. Produkty řady Vitar EKO Friendly jsou baleny tak, aby zanechávaly co nejmenší uhlíkovou stopu a šetřily tak naši planetu při výrobě i po následné spotřebě.

Krabička je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu s použitím ekologicky šetrných barev. Kapsle jsou vyrobeny z rostlinné celulózy a uloženy do sáčků z ekologicky šetrného materiálu, které nahradily klasické blistry. Díky dřevěným kolíčkům jsou stále uzavíratelné. To vše dělá z řady Vitar EKO Friendly výjimečný projekt v oblasti doplňků stravy.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem