Startuje 3. ročník VITAR Poháru zdraví. Pojďte se s námi hýbat!

12. 4. 2019

Sobotní charitativní akce Proběhni.se odstartuje další ročník VITAR Poháru zdraví, seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu. Oproti předchozím ročníkům se projekt rozrostl z turistických pochodů i na běžecké a cyklistické akce, všechny přitom mají jedno společné – pohyb v přírodě s možností účasti celé rodiny.

VITAR Pohár zdraví letos čítá už 10 podniků – tradiční turistické pochody s bohatou historií i známé sportovní akce, například cyklistický Malevil Cup nebo ČT Author Cup. Celý seriál odstartuje akce Proběhni.se, ve které můžete něco udělat pro sebe i druhé (více jsme psali zde).

Pohár zdraví

Pohyb = cesta ke zdravějšímu životu

VITAR Pohár zdraví organizujeme přesně v duchu našeho motta „Pomáháme lidem vést zdravější život“. Děláme to nejen výrobou vitaminů ve svém tišnovském závodě, ale i podporou a organizací podobných akcí pro zdraví. Pohár zdraví je symbolem zdravé fyzické aktivity vhodné pro všechny věkové kategorie a letos do něj patří tyto akce:

  • 13. 4.   Proběhni.se, Praha
  • 25. 5.   Borovská padesátka Kladským pomezím + Pohádkový les
  • 8. 6.     Malevil Cup, Heřmanice v Podještědí
  • 16. 6.   Piknik v botanické zahradě, Praha
  • 14. 9.   Pohádková Třebíč
  • 5. 10.   Třemošenská 50, Třemošná
  • 12. 10. Tišnovská 50, Tišnov
  • 12. 10. ČT Author Cup, Bedřichov v Jizerských horách
  • 20. 10.  Den zdraví, Praha
  • 26. 10. Janovská 11 a 19, Janov nad Nisou

Všechny podniky zařazené do seriálu patří k oblíbeným akcím a těží i ze spolupráce s VITARem. Na každé z nich je totiž k dispozici stánek VITARu s občerstvením v podobě nápoje OvoCé a pitíček Capri-Sun, vitaminovými doplňky MaxiVita a The Simpsons, proteinovými tyčinkami MaxiVita nebo energetickými tabletami Energit. „Zvyšujeme tím úroveň zázemí i samotných akcí. Chceme, aby se jich účastnilo co nejvíce lidí, protože pohyb pomáhá lidem vést zdravější život, což je i naše firemní motto. Jsem moc rád, že VITAR je jednou z mála firem, která naplňuje své motto v praxi a investuje do jeho realizace,“ těší autora myšlenky Poháru zdraví a marketingového ředitele VITARu Aleše Másla.

Hýbejte se a vyhrajte

V rámci VITAR Poháru zdraví můžete nejen podpořit své zdraví a kondici, ale také vyhrát – vitaminový balíček v hodnotě 500 Kč. Ten je nachystaný pro 35 vylosovaných výherců z řad nově registrovaných členů VITAR klubu, kteří svou registraci provedou přímo na některé z akcí Poháru zdraví. Je to jednoduché – stačí přijít na stánek VITARu, kde na vás čeká i dárek, ochutnávka produktů nebo náš Vitaminový kalendář či Průvodce zdravějším životem. Přijďte za námi, budeme se těšit!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem