Startuje nový ročník VITAR Poháru zdraví. Pojďte se s námi hýbat!

12. 4. 2022

Dvě dubnové akce odstartují další ročník VITAR Poháru zdraví, seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu. I letos tento projekt čítá kromě turistických pochodů také běžecké a cyklistické akce, všechny ale mají jedno společné – pohyb v přírodě s možností účasti celé rodiny. A také možnost vyhrát vitaminový balíček nebo se občerstvit a doplnit vitaminy či energii díky VITARu.

Letošní VITAR Pohár zdraví zatím čítá 9 podniků – tradiční turistické pochody s bohatou historií i známé sportovní akce, například cyklistický Malevil Cup nebo ČT Author Cup. Celý seriál odstartuje pochodem 24. dubna v Nedvědici u Tišnova, na který o týden později naváže sportovně charitativní akce Proběhni.se, ve které můžete něco udělat pro sebe i druhé.

Pohyb = cesta ke zdravějšíVITAR Pohár zdravímu životu

VITAR Pohár zdraví organizujeme přesně v duchu našeho firemního motta „Pomáháme lidem vést zdravější život“. Děláme to nejen výrobou vitaminů v našem tišnovském závodě, ale i podporou a organizací podobných akcí pro zdraví. Pohár zdraví je symbolem zdravé fyzické aktivity vhodné pro všechny věkové kategorie a letos do něj patří tyto akce:

  • 24. 4. - Za krásami okolí Nedvědice, Brno-venkov
  • 30. 4. - Proběhni.se, Praha
  • 14. 5. - Bouzovská 30, Bouzov
  • 18. - 19. 6. - Malevil Cup, Jablonné v Podještědí
  • 19. 6. - Hvězdicový pochod do Troje, Praha
  • 16. 9. - Pohádková Třebíč
  • 10. - Třemošenská 50, Třemošná u Plzně
  • 8. 10. - Tišnovská 50, Tišnov
  • 8. 10. - ČT Author Cup, Bedřichov

Všechny podniky zařazené do seriálu patří k oblíbeným akcím a těží i ze spolupráce s VITARem. Na každé z nich je totiž k dispozici náš stánek s občerstvením v podobě nápoje OvoCé, pitíček Capri-Sun, nebo Maxi Vita Horkých nápojů. Nechybí ani vitaminové doplňky Maxi Vita a Vitar nebo energetické tablety Energit.

„Zvyšujeme tím úroveň zázemí i samotných akcí. Chceme, aby se jich účastnilo co nejvíce lidí, protože pohyb pomáhá lidem vést zdravější život, což je i naše firemní motto. Jsem moc rád, že VITAR je jednou z mála firem, která naplňuje své motto v praxi a investuje do jeho realizace,“ těší autora myšlenky Poháru zdraví a marketingového ředitele VITARu Aleše Másla.

Hýbejte se a vyhrajte

V rámci VITAR Poháru zdraví můžete nejen podpořit své zdraví a kondici, ale také vyhrát – vitaminový balíček v hodnotě 500 Kč. Ten je nachystaný pro 30 vylosovaných výherců, kteří se do soutěže zaregistrují přímo na některé z akcí Poháru zdraví. Je to jednoduché – stačí přijít na stánek VITARu, kde na vás čeká i dárek za registraci do VITAR klubu, ochutnávka produktů nebo užitečné publikace pro zdravější život. Přijďte za námi, budeme se těšit!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem