Startuje podzimní část VITAR Poháru zdraví. Pojďte se s námi hýbat!

10. 9. 2021

Pohádková Třebíč odstartuje 17. září další ročník VITAR Poháru zdraví, seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu. Ten i letos čítá turistické pochody i běžecké a cyklistické akce, které mají jedno společné – pohyb v přírodě s možností účasti celé rodiny. A také možnost vyhrát vitaminový balíček nebo se občerstvit a doplnit vitaminy či energii díky VITARu.

VITAR Pohár zdraví měl letos na programu už jarní akce, jenže koronavirus měnil plány a nakonec se uskutečnila jen jedna z nich, navíc pouze virtuálně – charitativní běžecké akce Proběhni.se. Náš seriál tak naostro startuje až těsně před začátkem astronomického podzimu – 17. září v Třebíči (Pohádková Třebíč). Další akce jsou plánové na říjen, kdy proběhnou tradiční turistické pochody s bohatou historií v Třemošné a Tišnově i cyklistický ČT Author Cup.

Pohyb = cesta ke zdravějšímu životu

Pohár zdraví

VITAR Pohár zdraví organizujeme přesně v duchu našeho motta „Pomáháme lidem vést zdravější život“. Děláme to nejen výrobou vitaminů v našem tišnovském závodě, ale i podporou a organizací podobných akcí pro zdraví. Pohár zdraví je symbolem zdravé fyzické aktivity vhodné pro všechny věkové kategorie a aktuálně do něj patří tyto akce:

  • 17. 9.    Pohádková Těbíč            
  • 2. 10.    Třemošenská 50, Třemošná, okres Plzeň
  • 9. 10.    Tišnovská 50, Tišnov
  • 9. 10.    ČT Author Cup, Bedřichov v Jizerských horách

Všechny podniky zařazené do seriálu patří k oblíbeným akcím a těží i ze spolupráce s VITARem. Na každé z nich je totiž k dispozici náš stánek s občerstvením v podobě nápoje OvoCé, pitíček Capri-Sun, nebo MaxiVita Horkých nápojů. Nechybí ani vitaminové doplňky MaxiVita a The Simpsons nebo energetické tablety Energit. „Zvyšujeme tím úroveň zázemí i samotných akcí. Chceme, aby se jich účastnilo co nejvíce lidí, protože pohyb pomáhá lidem vést zdravější život, což je i naše firemní motto. Jsem moc rád, že VITAR je jednou z mála firem, která naplňuje své motto v praxi a investuje do jeho realizace,“ těší autora myšlenky Poháru zdraví a marketingového ředitele VITARu Aleše Másla.

Hýbejte se a vyhrajte

V rámci VITAR Poháru zdraví můžete nejen podpořit své zdraví a kondici, ale také vyhrát – vitaminový balíček v hodnotě 500 Kč. Ten je nachystaný pro 30 vylosovaných výherců, kteří se do soutěže zaregistrují přímo na některé z akcí Poháru zdraví. Je to jednoduché – stačí přijít na stánek VITARu, kde na vás čeká i dárek za registraci do VITAR klubu, ochutnávka produktů nebo tištěná podoba našich eBooků. Přijďte za námi, budeme se těšit!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem