Únor je měsícem REVITALu – využijte 20% slevy na celou řadu vitaminů z lékárny

6. 2. 2020

Revital je historicky první značkou VITARu, jejíž produkty se objevily na trhu už v roce 1990. Stejně jako samotný VITAR tak Revital letos slaví 30. výročí svého vzniku.

Vitaminy, minerální látky a další doplňky stravy značky Revital najdete v lékárnách, lékárenských e-shopech a samozřejmě i na našem e-shopu s kompletním portfoliem VITARu. Celý únor navíc s 20% SLEVOU na všechny Revital produkty!

Pro získání 20% slevy stačí v košíku zadat slevový kód - REVITAL2020.

Revital nabízí vitaminy ve formě tablet, šumivých tablet nebo kapslí. Vůbec prvním produktem Revitalu (i VITARu coby výrobce) na trhu byl Revital Multi, který máme v nabídce dodnes. I to svědčí o jeho oblibě a kvalitním složení. Dnes ho seženete ve dvou variantách:

  • Revital Multi – s 10 vitaminy pro podporu vitality a obranychopnosti organizmu
  • Revital Multi forte – s 23 vitaminy a minerálními látkami v každé tabletě

Mezi další oblíbené produkty patří například Revital Vápník-hořčík-zinek, Koenzym Q10 dostupný ve variantách 30, 60 i 100 mg nebo Revital Super beta-karoten. Loňské novinky zastupují třeba Revital Vitamin D forte, Revital Beta-karoten Vegan nebo Revital Vitamin C s rakytníkem a postupným uvolňováním.

Všechny je seženete v lékárnách, nebo na našem e-shopu Naševitaminy.cz, kde po zadání kódu REVITAL2020 získáte 20% slevu na veškeré produkty značky Revital.

Revital_vitaminy

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem