Vánoční tipy pro děti

8. 12. 2023

Prosinec je v plném proudu a Vánoce se blíží. Proto pro vás máme další tipy na praktické vánoční dárky, které potěší a pomohou. Pokračujeme s těmi, ze kterých budou mít radost všechny děti.

Vitar Kids


Vitaminy s Bobem a Bobkem

Králíci z klobouku děti určitě potěší, zvlášť když zdobí chutné vitaminové doplňky stravy, které děti mají rády. Ať už jde u multivitaminy v podobě želé, tvrdých či šumivých tablet, nebo Omega 3. Tyhle nenasycené mastné kyseliny v jídelníčku často chybí a díky doplňku od Vitaru je dětí doplní snadno – měkké želatinové kapsle jsou zcela bez pachuti rybího oleje, s příchutí tutti-frutti. A pozor, najdete je i v dárkovém balení s Multivitaminem a tetovačkami!

 

Capri-Sun

Energit

Bob a Bobek zdobí i legendární plechovou krabičku Energit Pro děti s obsahem energetických a vitaminových tablet vhodných pro dětský organizmus. Najdete v ní hned tři ovocné příchutě a každá tableta obsahuje 9 potřebných vitaminů pro celkové posílení organizmu, což se přes zimu rozhodně hodí. Děti si můžou krabičku vzít třeba s sebou do školy a doplňovat tak snadno energii i vitaminy.

Capri-Sun

Děti ho milují, tak proč jim ho nedopřát i na Vánoce? Vybírat můžete z pěti druhů klasických 0,2l pitíček s brčkem, tří druhů větších, 0,33l balení s uzávěrem, a také ze dvou druhů perlivých nápojů v plechovce – Capri-Sun Bubbles. Užijte si Vánoce s pitíčky Capri-Sun, která se hodí pro každé dobrodružství i svačinu do školy.

Všechny naše tipy seženete pohromadě na e-shopu nasevitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem