Znáte 7 látek, které pomůžou při opalování? My ano a dáme vám je všechny!

14. 6. 2023

Kdo by nechtěl na sluníčku nachytat krásný bronzový odstín. Jenže víte, že sluníčko může být i nebezpečné a ublížit. Nebo že pořád hledáte něco, co by vám k vysněné bronzové barvě pomohlo. Máme pro vás perfektní tip v podobě sedmi látek, které vám pomohu pečovat o pokožku i získat a udržet krásnou bronzovou po pobytu na slunci. Tady je naše tajemství...

Nejznámějším pomocníkem je beta-karoten. Provitamin A patřící do skupiny karotenoidů, ze kterého vzniká právě vitamin A. Ten je přínosem mimo jiné pro stav naší pokožky, o kterou nám jde v souvislosti s opalováním především. A když se zapojí i další účinné látky, které vaši pokožku naladí na letní slunění, máte vyhráno. Co vám tedy pomůže?

  • Sedmikráska obecná – má pozitivní vliv na stav pokožky, vlasů i nehtů.Vitar Super beta-karoten
  • Měsíček lékařský – zdroj přírodních karotenoidů luteinu a zeaxantinu, které mají příznivé účinky na pleť a pokožku.
  • Biotin – příznivě ovlivňuje kvalitu pokožky a je nezbytný také pro celkovou vitalitu organizmu.
  • Beta-karoten – provitamin vitaminu A, který udržuje normální stav pokožky, pečuje o ni a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci.
  • Vitamin E – Významný antioxidant, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Pomáhá odstraňovat volné radikály, ochraňuje buňky před jejich poškozením a tím i stárnutím.
  • Vitamin C – podporuje imunitní systém a příznivě ovlivňuje stav pokožky.

Ptáte se, kde všechny tyto pomocníky vzít? I na to máme odpověď! Využijte komplexního doplňku stravy Vitar Super beta-karoten, který obsahuje všech sedm účinných látek, o kterých byla řeč výše. O vaši pleť tak během a po opalování pečuje hned sedmkrát – stačí ho začít včas brát. Doporučuje se ideálně 2-3 měsíce předem a samozřejmě i během celého léta.

Své doporučení přidává i prezident Aliance výživových poradců ČR Ing. Ivan Mach, CSc.:  „Tento typ přípravku s ochrannými účinky na pleť a oči bych doporučil užívat každému od jara do podzimu. Také jej lze užívat jako kúru jeden měsíc před „opalovací“ dovolenou a dva až tři měsíce po ní k udržení bronzového odstínu.“

Vitar Super beta-karoten seženete v lékárnách, nebo na e-shopu VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem