4 novinky od Maxi Vity: pro trávení, pleť i sport

24. 7. 2023

Hned čtyři nové doplňky stravy uvedla v posledních měsících Maxi Vita na retailový trh čítající obchodní řetězce a drogerie. Mezi novinkami najdete kurkumu, probiotika, hořčík i kyselinu hyaluronovou.

Maxi Vita Premium Probiotika

První novinka nabízí hned dvě možnosti užívání: sypkou směs lze vsypat do úst (kde se postupně přemění ve žvýkací hmotu, která se následně v ústech zcela rozpustí), nebo obsah sáčku rozmíchat ve studené či vlažné vodě. Tento doplněk stravy obsahuje směs 4 probiotických kmenů, které obohacují střevní mikroflóru, včetně kmene LactoSpore® (Bacillus coagulans) odolného vůči vysokým teplotám a kyselému prostředí. Obsahuje i prebiotickou vlákninu a vitamin C.

Maxi Vita novinky

Maxi Vita Premium Magnézium s aminokyselinami

Další novinku z prémiové řady Maxi Vita ocení sportovci a aktivní lidé, protože obsahuje hořčík společně s esenciálními aminokyselinami včetně tzv. BCAA. I tento doplněk stravy je ve formě sypké směsi v jednorázových sáčcích, které poskytují komfortní užívání bez nutnosti zapíjení. Hořčík je prospěšný pro svaly, nervy a srdce i snížení míry únavy a vyčerpání. Aminokyseliny jsou základními stavebními kameny tělesných bílkovin důležitých pro fungování celého organizmu.

Maxi Vita Beauty Kyselina hyaluronová

Novinka z řady Beauty pro krásnou a zářivou pleť obsahuje vysokou dávku kyseliny hyaluronové, která je známá svou schopností vázat vodu, čímž se podílí na přirozené hydrataci pleti. Pro pokožku jsou prospěšné i další obsažené látky – biotin a zinek. Novinka je obohacena také o koenzym Q10, jehož produkce v těle s přibývajícím věkem klesá.

Maxi Vita novinky

Maxi Vita Herbal Kurkuma

Novinka v řadě Herbal s obsahem rostlinných extraktů z kurkumy a ostropestřce mariánského pro podporu jater. Udržení jater ve zdravém stavu je zásadní pro zdraví a dobrou kvalitu života, protože játra jsou klíčovým orgánem, který se podílí na detoxikaci organismu a na metabolizmu sacharidů, tuků a bílkovin. Kapsle dále obsahují i vlákninu z čekanky, která je přínosná pro zažívání.

Všechny uvedené novinky koupíte ve vybraných obchodech a drogeriích nebo na e-shopu VITARu – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem