5 tipů na Velikonoce - připravte se na ně s námi!

2. 4. 2020

Velikonoce jsou za dveřmi a i když ty letošní bohužel nebudou stejné jako obvykle, naše tipy se vám určitě hodí! Díky našim produktům si upečete skvělého beránka i mazanec, budete mít energii i koledu pro děti. A kdybyste to náhodou s hodováním přehnali, pomůžeme i vašemu žaludku.

Sladidla IRBIS: Pro jarní pečení

Mazanec a beránek patří k velikonočním svátkům, buchty, koláče a další sladké dobroty i ke všedním jarním dnům. Co když ale člověk potřebuje omezit cukr ve svém jídelníčku?

IrbisŘešením jsou moderní sladidla Irbis od VITARu. Vybírat můžete ze sladidel na bázi stévie, sukralózy, sacharinu nebo aspartamu, a to jak ze sypkých, tak tabletových forem. Pro pečení a zavařování i k doslazení kávy nebo čaje.

A jako bonus pro vás máme i recept na velikonoční mazanec!

Vyprošťovák: Postaví vás na nohy

VyprošťovákSpousta jídla, až přejídání i alkohol. To je tradiční menu Velikonoc a jaro je obecně plné hojnosti. Mějte proto po ruce Vyprošťovák – pomocníka po jídle a alkoholu, který vás postaví na nohy nejen o Velikonocích. Vybírat můžete ze šumivých tablet a rozpustné směsi v sáčcích i loňských novinek s vylepšenou recepturou – Vyprošťovák Active a Forte.

Právě teď navíc pro vás máme i soutěž na našem Facebooku...

Energit vám dodá šťávu

EnergitLegendární vitaminové a energetické tablety dodají vitaminy i bleskovou energii pro vaše jarní sportování nebo za volant. Skvělá ovocná chuť charakterizuje všechny druhy Energitu, na výběr je z šesti typů v tradičních plechových krabičkách, čtyř příchutí Hroznového cukru a dvou druhů Dextrózy.

Capri-Sun: Osvěžení a zábava nejen na jarní měsíce

Capri-SunČím víc sluníčka, tím víc výletů a pobytu venku. Oblíbené nápoje Capri-Sun jsou pro venkovní aktivity ideální a nejen u dětí mají velký úspěch. Mějte je vždy po ruce, ať mohou osvěžit a zpestřit pitný režim. Na výběr je ze dvou velikostí a různých příchutí. Všechny jsou bez umělých barviv, sladidel a konzervačních látek.

Vitaminy: posilujte imunitu, myslete na své zdraví

Rada, která nesmí letos zapadnout. Dostatek vitaminů a minerálních látek pomáhá organizmu s celou řadou činností (více třebav našem článku), mimo jiné přispívají i k posilování imunity (psali jste například zde). Určitě byste na jejic dostatek měli myslet při skládání jídelníčku a hodit se mohou i naše doplňky stravy s vitaminy, minerálními látkami nebo extrakty. Ať už ty z lékáren (značky Revital, Vitar), nebo obchodů a drogerií (MaxiVita). Určitou část portfolia VITARu stále najdete na i na našem e-shopu, prioritou pro nás v tchto dnesch ale zůstává zásobování zmíněných míst, kde jsou vám naše vitaminy nejblíže a nejrychleji dostupné.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem