NOVINKA: Řada doplňků Vitar EKO se rozrůstá o Hlívu ústřičnou

24. 5. 2022

Úspěšná řada doplňků stravy v ekologicky šetrných obalech hlásí novinku. Vitar EKO Hlíva ústřičná forte je už desátým produktem v této unikátní řadě a kromě speciálních obalů nabízí i velmi kvalitní složení s vysokým obsahem přírodních extraktů pro podporu zejména imunitního systému.

Kromě 350 mg extraktu z hlívy ústřičné, který odpovídá 10 050 mg plodnic této hojně využívané houby, obsahuje novinka i přírodní extrakty z rakytníku a echinacey, které doprovází vitamin C. To všechno v celulózových kapslích vhodných i pro vegany a ekologicky šetrném sáčku a krabičce (viz níže).

  • Hlíva ústřičná je jedlá houba, po tisíce let užívaná v tradiční čínské medicíně. Je ceněna zejména pro vysoký obsah polysacharidů, mezi které patří prospěšné betaglukany. Více se o hlívě dočtete zde.
  • Rakytník řešetlákový podporuje imunitní systém a tím i obranyschopnost celého organizmu. Rakytník navíc přispívá i ke správné funkci kardiovaskulárního systému a pomáhá při únavě. Více se o rakytníku dočtete zde.
  • Echinacea podporuje imunitní systém a je prospěšná pro zdraví horních cest dýchacích. Podporuje také zdraví močových cest. Více se o ní dočtete zde.
  • Vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému a pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. Vitamin C v těle plní i celou řadu dalších funkcí a více se o něm dočtete zde.

Vitar EKO_vitaminy

Vitar EKO: ekologicky šetrná řada doplňků stravy

Mezi doplňky stravy Vitar EKO dnes najdete kromě Hlívy ústřičné i dalších devět produktů – od Vitaminů B, C a D přes Beta-karoten, Detox a Probiotika po Hořčík, Kolagen a Ginkgo biloba. Všechny doplňky stravy této řady jsou pak zabalené do materiálů, které šetří naši planetu při výrobě i po následné spotřebě.

  • Krabička je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu bez nanesení laku a používá ekologické barvy potisku.
  • Kapsle uvnitř krabičky nejsou umístěny do blistrů, ale do sáčků vyrobených z ekologicky šetrného materiálu s důrazem na co nejnižší množství zbytkového odpadu.
  • Tyto sáčky jsou uzavíratelné pomocí dřevěného kolíčku, který je součástí balení.
  • Samotné kapsle jsou vyrobeny z celulózy, jsou tedy rostlinného původu a vhodné i pro vegany.

Produkty Vitar EKO seženete v lékárnách nebo na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem