Po prázdninách pokračuje VITAR Pohár zdraví – hýbejte se s námi!

4. 9. 2022

Po pěti jarních akcích nabízí náš seriál plný pohybu pro zdravou rodinu pokračování. Pohádková Třebíč proběhne hned v září a následovat budou tři podzimní akce – cyklistické i turistické. Přijďte si užít pohyb na čerstvém vzduchu s celou rodinou, stánek VITARu a naše soutěž o vitaminy nebude chybět!

Jarních akcí se zúčastnilo přes 4000 lidí (více zde) a další tisíce očekáváme na vyhlášených podnicích v září a říjnu. Turistická Pohádková Třebíč (16. 9.) je velmi oblíbená u dětí, kteří krátkou trasu s pohádkovými zastaveními absolvují s rodiči. Třemošenská 50 (1. 10.) a Tišnovská 50 (8. 10.) zase nabízejí řadu turistických pochodů s vrcholem v podobě 50kilometrových pochodů. Ten tišnovský navíc startuje a končí nedaleko výrobního areálu VITARu, kde pro vás produkujeme vitaminové doplňky, které můžete na akcích VITAR Poháru zdraví vyzkoušet. Jako třeba legendární Energit, dětské vitaminy s Bobem a Bobkem, Maxi Vita Horké nápoje, vitaminový nápoj OvoCé, stick packy Vitar nebo oblíbená pitíčka Capri-Sun.

Prezentaci VITARu najdete v našem modrém stánku, kde se také můžete zúčastnit soutěže o vitaminový balíček a stát se členy VITAR klubu se spoustou výhod. Náš tým nebude chybět ani na cyklistickém závodě ČT Author Cup v Bedřichově (8. 10.), kde letošní ročník VITAR Poháru zdraví skončí. Těšíme se na vás!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem