V pražské botanické zahradě proběhla druhá akce Poháru zdraví

22. 6. 2018

Téměř 1500 návštěvníků zavítalo 10. června do botanické zahrady v Praze, kde se ten den konal Piknik v Botanické – celodenní setkání turistů a milovníků zeleně. Součástí akce byly různě dlouhé pochody zařazené do Poháru zdraví, seriálu pochodů pro zdravou rodinu, jehož hlavním pořadatelem a partnerem je VITAR, tradiční český výrobce vitaminových doplňků.

„Zařazení do Poháru zdraví a stánek VITARu na místě byl určitě zajímavým zpestřením celého odpoledne. Nabízené doplňky stravy pro zdravější život byly pro turisty zajímavé a u návštěvníků měly ohlas,“ těšilo Jaroslava Krezlíka z organizačního týmu.

Využít ochutnávek, svačinky v podobě MaxiVita Proteinové tyčinky, osvěžení díky pitíčkům Capri-Sun nebo dodání energie prostřednictvím energetických a vitaminových tablet Energit mohli jak účastníci pochodu, tak návštěvníci Botanické zahrady hlavního města Prahy. „Tentokrát jsme na místě měli i něco pro psy – kloubní výživu ArtiVit Sirup, která se ve VITARu také vyrábí,“ doplňuje reprezentační trenér akrobatických lyžařů Lukáš Vokatý, který stánek zajišťuje na všech akcích seriálu.

Všichni jeho návštěvníci se mohli dozvědět i o tom, jak vitaminové doplňky pomáhají žít zdravější život, a čím vším VITAR lidem na této cestě pomáhá. K dispozici byl zdarma i Průvodce zdravějším životem, který nabízí směrovky, po kterých se na této cestě vydat. „Naším cílem je pomáhat lidem vést zdravější život komplexně. Tedy nejen doplňky stravy, které vyrábíme v Tišnově u Brna už téměř 30 let, ale i poradenstvím, semináři nebo právě organizací a podporou podobných akcí prospívajících zdraví,“ vysvětluje marketingový ředitel VITARu Aleš Máslo.

Piknik v Botanické byl druhou akcí zařazenou do 2. ročníku Poháru zdraví, seriálu turistických pochodů pro zdravou rodinu. První zastávka proběhla v Borové u Náchoda, další budou následovat v září. Kompletní harmonogram seriálu najdete na stánkách Poháru zdraví.


Fotogalerie z Poháru zdraví - Piknik v Botanické, Praha

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem