Chcete si užít léto? Máme pro vás 6 tipů!

20. 6. 2022

Před námi jsou letní měsíce, které lákají k pobytu venku a mnoha aktivitám. Poradíme, jak si jich užít bez otravného a nebezpečného hmyzu, jak nachytat a udržet bronzovou barvu, čím se osvěžit i které vitaminy se hodí na cesty. Užijte si léto s námi!

1) Nenechte si pokazit léto klíšťaty a komáry

Být poštípaný a likvidovat jedno klíště za druhým? To není příjemně strávené léto. Chraňte se proto kvalitními repelenty. Predator je jasnou jedničkou na českém lékárenském trhu a také vítězem ankety „První volba lékárníka“. Bestsellerem je Predator Forte, letos nově už ve třech variantách - klasické velikosti (150 ml), kapesním provedení an cesty (90 ml) a XXL rodinným balením (200 ml). V nabídce najdete i vychytávky v podobě 3D repelentu, repelentní impregnace 3v1 nebo repelentu na bázi přírodních esenciálníhc olejů (Predator Bio).

Repelenty Predator koupíte i na našem e-shopu – právě teď s 15% slevou a dárkem.

2) Objevte tajemství krásného opálení

Beta-karoten

Dopřejte vaší pleti péči, která pomáhá pokožce získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci. Revital Super beta-karoten nabízí komplex účinných látek, které pomohou – kromě beta-karotenu jsou to i vitaminy a rostlinné extrakty. Samozřejmě nezapomínejte ani na opalovací krémy a základní pravidla.

O beta-karotenu se dočtete více zde a doplňky stravy s ním koupíte na našem e-shopu. Včetně doplňku v ekologicky šetrném obale Vitar EKO Beta-karoten.

3) Užijte si grilovačky v pohodě

Určitě si chcete užít grilování a další letní aktivity s přáteli bez nepříjemných následků. Vsaďte na Vyprošťovák, který vás vždy postaví na nohy. Ať už jste to přehnali s těžce stravitelným jídlem, nebo alkoholem.

Vybrat si můžete ze dvou forem, které budete mít díky praktickému balení vždy po ruce – sáhnout můžete po šumivých tabletách v tubě, nebo po sypké směsi v jednorázových sáčcích. Všechny druhy Vyprošťováku seženete i na našem e-shopu

4) Osvěžte se!

Capri-SunUžijte si letní zábavu a dobrodružství s oblíbenými nápoji Capri-Sun v praktických obalech, které se hodí domů, do kapsy i na cestu. Bez chemických konzervantů, umělých aromat a syntetických barviv.

Osvěžit se můžete šesti druhy v klasickém 0,2l balení nebo využít 0,33l sáčků se šroubovacím uzávěrem. Využít můžete i tipů z našich eBooků - v Osvěžení s Capri-Sun nabízíme 10 hravých receptů pro osvěžení, mlsání i zábavu, v Tvoření s Capri-Sun zase možnost, jak využít prázdné obaly a vytvořit si užitečné věci.

5) Mějte energii (nejen) za volantem

Energii v létě potřebuje každý a platí to i pro cestování. S Energitem můžete mít energii pořád při ruce a navíc tělu dodat i vitaminy a minerální látky. Praktická plechová krabička navíc najde přes léto řadu dalších uplatnění, jakmile její obsah zmizí.

Sáhnout můžete i po energetických tabletách vhodných také při sportu (hroznový cukr). Všechny druhy Energitu samozřejmě seženete na našem e-shopu.

6) Stick packy: ideální vitaminy na cesty

Malé a užitečné. Takové jsou naše doplňky stravy ve formě ochucené sypké směsi v jednorázových sáčcích (stick packy). Vitaminy a minerální látky tak můžete mít s sebou i na letních dovolených, vejdou se v pohodě do kapsy. Nástup účinku je rychlý a není nutné je zapíjet. Na dovolenou ideální!

Všechny uvedené tipy nakoupíte na našem e-shopu, kde mají registrovaní členové VITAR klubu 10% slevu. Užijte si léto s námi!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem