Stick pack: moderní forma vitaminů, které můžete mít všude s sebou

6. 3. 2023

Chcete během dne posilovat imunitu, ať jste kdekoli? Sáhněte po vitaminech, minerálních látkách a rostlinných extraktech ve stick packu. Sypké směsi v moderních jednorázových sáčcích, které můžete mít kdekoli s sebou a není třeba je zapíjet.

Stick packy jsou v současné situaci ideální formou balení vitaminů a minerálních látek. Malé sáčky můžete mít po kapsách či v kabelce, tedy stále při sobě. Sypkou směs je možné nasypat do úst, kde se dobře rozpouští, a polknout. Není třeba zapíjet, jsou malé, skladné a aktivní látky jsou v této formě lépe vstřebatelné, s rychlejším nástupem účinku. Moderní doplňky stravy ve stick packu tak nabízejí komfortní užívání kdekoli.

V naší nabídce najdete několik druhů doplňků stravy ve formě stick packu, které bodovaly i ve veřejných anketách o nejlepší produkt roku:

Stick packy VitarVitar Magnézium s vitaminem B6 a C

Vítěz ankety o nejlepší VITAR novinku roku 2019 obsahuje hořčík i v lépe vstřebatelné organické formě a dává na výběr 2 příchutě: mango nebo grep. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů a nervové soustavy a pomáhá i při bolesti hlavy nebo stresu. Je také nepostradatelný pro sportovce.

Vitar Vitamin C s rakytníkem a zinkem

Kombinace účinných látek pro podporu imunity. Vitamin C, rakytník i zinek se podílejí na činnosti našeho imunitního systému a pomáhají nám tak posilovat obranyschopnost organizmu. V tomto stick packu navíc v moderní a komfortní formě, kterou můžete mít kdekoli s sebou.

 

Maxi Vita Magnézium 400 mg

Vítěz ankety o nejlepší VITAR produkt roku 2016.

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů a nervové soustavy. To všechno se jistě hodí, zvlášť když dost lidí bojuje s nedostatečným příjmem hořčíku z běžné stravy. Hořčík neboli magnézium patří k vyhledávaným látkám v doplňcích stravy a stick pack zajišťuje jeho pohodlný příjem. Navíc má skvělou chuť pomeranče a obsahuje i vitamin C a vitaminy skupiny B pro správnou činnost energetického metabolizmu.

stick packy Maxi Vita

Maxi Vita Energy Power

Potřebujete povzbudit? Sáhněte do kapsy po doplňku stravy s obsahem taurinu, extraktů z ženšenu a guarany i vitaminů. Tyto látky mají příznivý vliv na fyzickou a psychickou vitalitu a zmírňují pocit únavy a vyčerpání. Mějte stick packy MaxiVita Energy Power vždy po ruce a nabuďte organizmus, když to potřebuje. Navíc s chutí tropického ovoce připomínající energy nápoje.

Maxi Vita Vitamin C komplex

Doplňujte vitamin C a zinek pro podporu imunity. Změna prostředí, jiné jídlo i proměna denního rytmu mohou mít na vaši obranyschopnost vliv a tenhle stick pack se vám vejde všude. Sáhněte po něm kdykoli a dodejte tělu vyšší dávku vitaminu C, zinek a extrakty z aceroly a šípku. Potěší vás i příjemná chuť pomeranče.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem