Lékárenské novinky: čistě přírodní beta-karoten, silný koenzym Q10 a hořčík šumivý i v prášku

23. 4. 2019

Dvě nové příchutě šumivého hořčíku a hořčík ve formě sypké směsi v jednorázových sáčcích, které nabízejí komfortní užívání bez zapíjení. To jsou jarní novinky od VITARu, se kterými se nově setkáte v lékárnách. V nich narazíte i na nový Revital Beta-karoten vegan, který nabízí čistě přírodní složení včetně veganských kapslí, a také na Revital Koenzym Q10 se 100 mg koenzymu.

Vitar Magnezium

Vitar Hořčík

Vitar Hořčík

Vitar Magnezium 400 mg – stick pack

Doplňujte hořčík rychle a pohodlně díky sypké směsi v jednorázových sáčcích, které stačí nasypat do úst. Bez nutnosti zapíjení a se skvělou příchutí manga.

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů i nervové soustavy a pomáhá při bolesti hlavy nebo stresu. Novinka obsahuje vysokou dávku (400 mg) hořčíku, a to i v organické, lépe vstřebatelné formě laktátu hořečnatého. Doplněk stravy je obohacený o vitamin C a B6, které stejně jako hořčík pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání.

Vitar Magnezium 375 mg – šumivé tablety

Doplňovat hořčík, který spoustě lidem chybí, můžete i díky novým šumivým tabletám se skvělými příchutěmi ananasu a manga. Každá tableta obsahuje vysokou dávku hořčíku (375 mg) a snadno s ní zpestříte svůj pitný režim o nápoj s výbornou chutí a důležitou minerální látkou.

Revital Beta-karoten Vegan

Revital Beta-karoten vegan 

Postarejte se o krásné a dlouhotrvající opálení včasným příjmem beta-karotenu, navíc z čistě přírodních zdrojů. Naše lékárenská novinka obsahuje přírodní extrakty z měsíčku lékařského a mrkve, které jsou významnými zdroji karotenoidů zeaxantinu, luteinu a beta-karotenu. Přírodně vázané karotenoidy se ve svém účinku vzájemně doplňují a jsou pro lidský organizmus biologicky dostupnější ve srovnání se syntetickými formami.

Doporučujeme užívat všem, kteří touží po krásném opálení s dlouhotrvajícím efektem, a to nejpozději 3 týdny před opalovací sezónou a pokračovat v užívání po celou její dobu.

Revital Koenzym Q10

Revital Koenzym Q10 – 100 mg

Podpořte vitalitu organizmu příjmem vysoké dávky koenzymu Q10, který je nezbytný pro tvorbu energie v těle a s přibývajícím věkem jeho produkce klesá. Pro vitalitu organizmu jsou velmi potřebné také vitamin E a selen, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Pomáhají odstraňovat volné radikály, ochraňují buňky před jejich poškozením a tím i stárnutím.

Všechny novinky postupně míří do lékáren a seženete je také společně se všemi doplňky stravy od VITARu na e-shopu www.nasevitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem