Vitaminy ve stick packu: ideální volba na dovolenou

7. 7. 2023

Berete s sebou na letní cesty a dovolené vitaminy či minerální látky, které vám pomáhají? Sáhněte po jejich sypké formě v jednorázových sáčcích, tzv. stick packu. Pohodlně je sbalíte, dáte do kapsy nebo kabelky a nepotřebujete je zapíjet. Vitaminy a minerální látky tak budete mít vždy při ruce.

Stick packy jsou ideální formou balení pro sypké směsi vitaminů a minerálních látek. Takové směsi je možné nasypat do úst, kde se dobře rozpouští, a polknout. Není třeba zapíjet, jsou malé, skladné a aktivní látky jsou v této formě lépe vstřebatelné, s rychlejším nástupem účinku. Moderní doplňky stravy ve stick packu tak nabízejí komfortní užívání kdekoli, protože je můžete mít všude s sebou.

 

Naše stick pack tipy na léto:

MaxiVita Probiotika_stick-pack

MaxiVita Nadýmání_stick-packMaxi Vita Herbal Klidná střeva

Znáte to, ne vždy vám cestování a změna prostředí udělá dobře. Trápí vás nadýmání, nadměrná plynatost nebo říhání, třeba i po konzumaci nějakého exotického jídla. Mějte po ruce doplněk stravy Maxi Vita Klidná střeva se simethiconem – ve střevech nevstřebatelnou látkou s protipěnivými účinky. Obsahuje také extrakty z anýzu a máty, které přispívají ke správné funkci střevního traktu a činnosti trávicí soustavy.

Sáhnout můžete i po novince, kterou jsou Maxi Vita Probiotika ve stick packu. Probiotika obohacují střevní floru a doprovází je i vláknina, která má také příznivý vliv na trávení. Ideální parťák na dovolenou!

Maxi Vita Magnézium 400 mg

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů a nervové soustavy. To všechno se během léta hodí, zvlášť když dost lidí bojuje s nedostatečným příjmem hořčíku z běžné stravy. Hořčík neboli magnézium patří k vyhledávaným látkám v doplňcích stravy a stick pack zajišťuje jeho pohodlný příjem. Navíc má skvělou chuť pomeranče a obsahuje i vitamin C a vitaminy skupiny B pro správnou činnost energetického metabolizmu.

MaxiVita Magnézium_stick-pack

MaxiVita Energy Power_stick-pack

Maxi Vita Energy Power

Potřebujete povzbudit? Sáhněte do kapsy po doplňku stravy s obsahem taurinu, extraktů z ženšenu a guarany i vitaminů. Tyto látky mají příznivý vliv na fyzickou a psychickou vitalitu a zmírňují pocit únavy a vyčerpání. Mějte stick packy MaxiVita Energy Power vždy po ruce a nabuďte organizmus, když to potřebuje. Navíc s chutí tropického ovoce připomínající energy nápoje.

Maxi Vita Vitamin C komplex

Doplňujte vitamin C a zinek pro podporu imunity i během léta. Změna prostředí, jiné jídlo i proměna denního rytmu mohou mít na vaši obranyschopnost vliv a tenhle stick pack se vám vejde všude. Sáhněte po něm kdykoli během dovolené a dodejte tělu vyšší dávku vitaminu C, zinek a extrakty z aceroly a šípku. Potěší vás i příjemná chuť pomeranče.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem