Vaříme a pečeme se sladidly Irbis: Připravte si puding

4. 2. 2017

Také máte rádi puding, ale vadí vám jeho kalorie, nebo nemůžete cukr vůbec? Využijte k jeho oslazení sladidla Irbis a máte po problémech! Přinášíme vám jednoduchý recept na puding, ve kterém cukr nahrazuje sypké sladidlo Irbis Sweet 3x sladší, které je vhodné i pro diabetiky, redukční dietu nebo osoby omezující cukr ve své stravě.

Puding

500 ml mléka, 1 balíček pudinkového prášku, 20 g sladidla Irbis Sweet 3x sladší (sypké sladidlo)

Postup: 2/3 mléka vlijeme do hrnce, který není náchylný k připalování, a uvedeme do varu. Zbylou 1/3 dobře promícháme s pudingovým práškem a sladidlem Irbis.  Takto upravenou směs vmícháme do vařícího mléka a za stálého míchání dobře povaříme.

Další recepty se sladidly Irbis:

rebarborový závin
čočková polévka
rajská omáčka
palačinky s tvarohem
salát s lehkou zálivkou
linecké cukroví
domácí limonáda s ovocem
meruňkový džem
kynuté koláče
marináda na kuřecí či telecí maso

Stáhněte si eBook s recepty, ať je máte vždy u sebe! Najdete ho zde.

Sladidla Irbis – sladká chuť jako cukr a bez výčitek

Produkty pod značkou Irbis jsou moderní stolní sladidla nabízející řešení všem, kteří hledají kvalitní náhradu cukru. Jedná se totiž o řadu sladidel nové generace, která jsou vhodná i pro diabetiky, redukční dietu nebo osoby omezující cukr ve své stravě. Bonusem těchto sladidel je, že zásadně nezvyšují energetickou hodnotu oslazených jídel a nápojů a jsou vysoce sladivé v malém množství – při nižším energetickém příjmu se tak nemusíte vzdávat uspokojení chuti na sladké.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem