Vaříme a pečeme s Irbisem: Domácí limonáda s ovocem

31. 7. 2023

Chcete se osvěžit a máte rádi ovoce? Udělejte si domácí limonádu – máme pro vás skvělý recept s oblíbeným sladidlem z rostliny stévie. Další výhoda? Na přípravu můžete využít téměř jakékoli ovoce – záleží na vaší chuti a preferencích…

Domácí limonáda s ovocem

1 l vody, 20 g zelené máty, 10 g sladidla Irbis z rostliny stévie, 200 g čerstvého ovoce (např. meruňky, hrušky, hrozny bez pecek, jahody, meloun apod.).

Postup:

Určené množství vody uvedeme do varu, zalijeme jí listy máty a necháme vychladnout. Do části mátového výluhu (cca 1/4) vložíme krájené ovoce, přisypeme sladidlo Irbis a vše rozmixujeme. Do vzniklé směsi nalijeme zbytek mátového vývaru, necháme vychladit a před podáváním můžeme doplnit kousky ledu.

Sladidla Irbis zakoupíte na e-shopu www.nasevitaminy.cz.

Vyzkoušejte i další recepty se sladidly Irbis:

rebarborový závin
palačinky s tvarohem
salát s lehkou zálivkou
puding
linecké cukroví
meruňkový džem
kynuté koláče
marináda na kuřecí či telecí maso
těsto na mazanec a vánočku

Stáhněte si eBook s recepty, ať je máte vždy u sebe! Najdete ho zde.

Sladidla Irbis

Sladidla Irbis – sladká chuť jako cukr a bez výčitek

Produkty pod značkou Irbis jsou moderní stolní sladidla nabízející řešení všem, kteří hledají kvalitní náhradu cukru. Jedná se totiž o řadu sladidel nové generace, která jsou vhodná pro redukční dietu nebo osoby omezující cukr ve své stravě. Bonusem těchto sladidel je, že zásadně nezvyšují energetickou hodnotu oslazených jídel a nápojů a jsou vysoce sladivé v malém množství – při nižším energetickém příjmu se tak nemusíte vzdávat uspokojení chuti na sladké.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem